Az [origo] Társalgójának mai vendége Dzsibrail Besszám Magyarországon élő iraki ellenzéki aktivista. Besszám az [origo]-nak korábban azt mondta: az amerikaiak uralma éppoly félelmetes lenne, mint Szaddám Huszeiné. Ha kíváncsi az iraki ellenzéki mozgalom magyarországi vezetőjére, kedd délután 16 órakor mindenképp kattintson a Társalgóra, és tegye fel kérdéseit!

Ma délután 16 órakor az [origo] Társalgójában az iraki ellenzéki mozgalom magyarországi vezetőjét, Dzsibrail Besszámot faggathatja. Mi már készítettünk interjút Besszámmal, most kérdezzen Ön!

"Fejszével a fejben nem nagyon tudunk mit csinálni" - foglalta össze az iraki ellenzék helyzetét a mozgalom magyarországi vezetője, Dzsibrail Besszám az [origo]-nak adott interjújában. Besszám szerint Szaddám Huszein ügynökei Magyarországon is működnek. A diktátor elleni nemzetközi háborút ellenzi, mert csak halált hozna megoldás helyett Irak népének. Ugyanakkor egyáltalán nem tartja túlzónak a Szaddám Huszein rémtetteiről szóló nyugati beszámolókat.

Ha Ön egész másra kíváncsi Irakkal kapcsolatban, vagy csak erről szeretne többet megtudni, mindenképp kérdezzen ma 16 órakor a Társalgóban!