Levágott női fejjel sétált egy német férfi

Levágta sógornője fejét egy német férfi, miután csúnyán összeveszett vele, és megölte őt. A férfi ezután a fejjel a kezében az utcára ment, a rendőrséget a halálra rémült járókelők értesítették.

Levágott női fejjel a kezében sétált az utcán Übach-Palenberg német kisvárosban egy 24 éves férfi. A fejet a hajnál fogva lóbálgatta, és büszkén mutogatta a járókelőknek, akár egy trófeát - adta hírül a Reuters hírügynökség. A másik kezében véres kést szorongatott.

A látvány sokkolta a járókelőket, többen azonnal értesítették a rendőrséget. Mint kiderült, a férfi heves szóváltást követően megölte a sógornőjét, majd levágta a fejét, és azzal indult sétálni. A rendőrségen azt vallotta, hogy a nő provokálta ki a brutális tettet. A német Bild című lap úgy értesült, hogy a férfinak viszonya volt sógornőjével, aki viszont véget akart vetni a kapcsolatnak.

A rendőrség a férfi lakásán megtalálta a sógornő lefejezett holttestét. A rendőrség vizsgálja, hogy elmeállapotát tekintve beszámítható volt-e a gyilkos a bűntett elkövetésekor. A járókelők szerint a férfi tekintete zavartnak tűnt, mintha kábítószer hatása alatt állt volna.