Schwarzenegger megköveti a nőket

Arnold Schwarzenegger egy választási gyűlésen beismerte, korábban nem éppen illendő módon viselkedett a nőkkel. A kaliforniai kormányzóságért induló sztár megígérte: amennyiben megválasztják, bebizonyítja, hogy mennyire tiszteli a női nemet. Egy a héten napvilágot látott újságcikk szerint ugyanis a filmsztár-politikus a filmforgatásokon és más helyszíneken nőket tapogatott.

"Igen, néha rosszul viselkedtem." - kezdte a bocsánatkérést Schwarzenegger egy San Diegó-i választási gyűlésen. - "Igaz, hogy verekedős jelenetek vannak a filmjeimben, és igaz, hogy elkövettem néhány dolgot… amiket akkor egyszerű pajkosságnak gondoltam. De mostanra felismertem, hogy embereket bántottam meg."

Egy a Los Angeles Timesban megjelent cikkben hat nő azt állítja, hogy Schwarzenegger filmforgatásokon zaklatta és tapogatta őket. A lapban megjelent vádak nem javítják Schwarzenegger esélyeit a kormányzói szék elnyerésére: a politikus filmszínésznek már többször a szemére vetették, hogy tiszteletlen a nőkkel.

Schwarzenegger úgy gondolja, a nőkkel is másként viselkedik majd, ha megválasztják. "Kormányzóként be akarom bizonyítani a nőknek, hogy a női nemért küzdő bajnok is lehetek. Remélem, hogy lehetőséget kapok a bizonyításra."

KAPCSOLÓDÓ CIKK