Bohlen nem lesz politikus

Annak ellenére, hogy jelenleg Dieter Bohlen a Modern Talking volt frontembere nagy népszerűségnek örvend, mégsem gondol arra, hogy Schwarzeneggerhez hasonlóan politikai pályafutásba kezdjen - nyilatkozta a popsztár a frankfurti könyvvásáron.

Bohlen, habár ő saját szavai szerint "nagyon politikus" gondolkodású ember, ellentétben a kormányzóvá választott Schwarzeneggerrel, mégsem kezdene politikai pályafutásba. "Évekig azt olvastam Schwarzeneggerről, hogy buta meg korlátolt, de sohasem hittem, hogy korlátoltak azok az emberek, akik gyúrni járnak" - nyilatkozta Bohlen

Bohlen a frankfurti könyvvásáron legújabb önéletrajzi könyvének második részével szerepel, amelyet nyugodtan lehet botránykönyvnek titulálni, mivel több abban előforduló prominens személy, mint például a Modern Talking másik tagja, Thomas Anders bírósághoz fordult bizonyos részletek miatt.

A bíróság megtiltotta több részlet közlését, amelyet Bohlen kiadója úgy foganatosított, hogy a kész könyvben filctollal befeketítették a tiltott részeket.

A közelmúltban ismét veszekedések közepette szakadt meg az együttműködés és a barátság a Modern Talking két tagja között. Bohlen saját bevallása szerint eddig százhatvanmillió lemezt adott el, de úgy érezte, hogy az emberek nem vették őt komolyan, ezért kezdett könyveket írni.

KAPCSOLÓDÓ CIKK