Vádat emeltek a fresnoi gyerekgyilkos ellen

Kilenc rendbeli gyilkossággal vádolják az a férfit, aki állítólag megölte kilenc gyermekét a kaliforniai Fresnóban pénteken. Az áldozatok közül nyolc kiskorú, hármuk pedig alig volt egyéves. A férfi óvadékát kilencmillió dollárban állapították meg.

A kaliforniai Fresno hatóságai szombaton kilenc rendbeli gyilkosság miatt vádat emeltek az ellen a férfi ellen, aki a gyanú szerint kilenc gyermekét és unokáját ölte meg, akik közül úgy tűnik néhányan vérfertőző viszonyból születtek. Marcus Wesson óvadékát 9 millió dollárban állapította meg a bíróság.

Az áldozatok között volt egy 24 éves fiatal nő, egy 17 egy 8, egy 7 és két egyéves kislány, valamint egy 7, egy 4 és egy egyéves fiú. A jelek szerint Wesson egy személyben az apja és a nagyapja is a két legfiatalabb áldozatnak, akik két lányától születtek.

A nyomozás eddig adatai szerint a férfinek legalább négy nővel volt szexuális kapcsolata, akik feltehetően az áldozatok édesanyjai, de még nem tudni, hogy bármelyikükkel is házasságban élt volna. A család egyik barátja szerint a férfi nagyon furcsa személyiség volt, aki a saját maga által kitalált vallást követte - írja a CNN.

A házban, ahol a holtesteket megtalálták tíz koporsót találtak egymásra helyezve, ám a rendőrség szerint ezeknek nincs köze a gyilkossághoz.

KAPCSOLÓDÓ CIKK