Tömegesen igyekeznek a palesztinok Hebronba, ahol Allah arab betűkkel leírt nevére hasonlító folttal a gyapjában született a hét elején egy bárány. Gazdája szerint az állat akkor jött világra, amikor végzetes izraeli rakétatalálat érte Jasszin sejket, a Hamasz szellemi vezetőjét. A férfi úgy véli, hogy a bárány születése egyértelmű bizonyíték isten létezésére.

Palesztinok tömegei zarándokolnak a ciszjordániai Hebronba egy farmerhez, akinek nyájában egy Allah nevére hasonlító világos folttal az oldalán született egy bárány. A bátány gyapjában látható világos folt egy kissé valóban hasonló az Allah szó arab betűs formájához. Gazdája szerint az isteni jelet gyapjában viselő állat hétfőn született, amikor Ahmed Jasszin sejket megölte az izraeli légierő. A gazda szerint az állat megszületésének időpontja világosan bizonyítja, hogy Isten létezik.

Szerinte a bárány a "nagy hős Jasszin sejk mártíromságának emlékére született". "Reméljük, hogy ennek a báránynak a megszületése arra tanít majd, hogy mindenki úgy éljen majd, mint a sejk... mártíromsága lecke mindannyiunk számára Palesztinában" - jelentette ki a birkatenyésztő.

A BBC szerint sok palesztin kelt útra, vállalva az izraeli katonai ellenőrző pontokon való átkelést, hogy láthassa az isteni bárányt, amelynek másik oldalán - az odalátogatók szerint - Mohamed próféta neve olvasható.

A Hamasz palesztin terrorszervezet szellemi vezetője, Jasszin sejk életét egy rakéta oltotta ki, melyet egy izraeli harci helikopter lőtt ki az őt szállító autóra hétfő hajnalban. A gyilkosság, melyben a sejk több testőre is életét veszette, hatalmas felháborodást okozott a palesztinok körében, a Hamasz és más terrorszervezetek véres bosszúval fenyegették meg Izraelt.