A kanadai Kingston katonai akadémia egyik kadétja összeházasodott partnerével, így ő lett az első katona a világon, aki törvényes homoszexuális házasságban él. Az ifjú házaspár Britney Spears koncertjén ünnepelte meg a nagy napot.

Jason Stewart 19 éves tisztiiskolás a torontói városházán, teljesen szabályosan esküdött örök hűséget partnerének, Joey Schwehrnek, mivel Ontario állam törvénye lehetővé teszi egyneműek házasságát. A katonai akadémia kadétja titokban készítette elő a házasságot, partnerét meglepetésként érte, amikor egy fehér limuzin gördült a lakásuk elé. Később barátaik is csatlakoztak hozzájuk, majd örök hűséget fogadtak egymásnak a torontói városházán.

Családjaik nem voltak jelen a szertartáson, de a tisztiiskolás fiatalember úgy tudja, mindkét család örül a házasságnak. "Mindig csak támogatást kaptam, nem voltak kirekesztőek az iskolában sem a homoszexualitásom miatt" - nyilatkozta Jason Stewart. Az esküvőt Britney Spears koncertjén ünnepelték, miután sikerült jegyet szerezniük az első sorba.