Fuldoklót mentett Schwarzenegger

Kimentett egy fuldokló embert a hétvégén Arnold Schwarzenegger kaliforniai kormányzó. Az egykori filmszínész gyerekeivel játszott egy hawaii sziget tengerpartján, amikor észrevette a hullámokkal küszködő férfit.

Forrás: EPA
Arnold Schwarzenegger

Kalifornia kormányzója hétvégi hawaii kikapcsolódása során - a szokásos tengerparti szórakozások mellett - arra is szakított időt, hogy kimentsen egy fuldoklót a vízből. Schwarzenegger a parton játszott gyermekeivel Maui szigetén, amikor észrevette, hogy a parttól mintegy 300-400 méterre egy ember küszködik a hullámokkal. Amikor nyilvánvalóvá vált, hogy az illető bajban van, a kormányzó egy pillanatig sem habozott, odaúszott a fuldoklóhoz, és egy hullámdeszka segítségével a partra vontatta őt.

A férfi egész testében görcsöt kapott, és képtelen volt tovább úszni - nyilatkozta a "Terminátor" hétfőn, a kellemes hawaii hétvégéről Los Angelesbe visszatérve. Amikor kiértünk, leültettem a szerencsétlenül jártat a parton, hogy pihenjen egy kicsit, hisz annyira ki volt merülve. Amikor egy kissé magához tért, bevallotta, hogy két éve semmiféle testmozgást nem végzett - tette hozzá Schwarzenegger.

KAPCSOLÓDÓ CIKK