Még mikor hazaért, akkor sem vette észre egy ittas sofőr az Egyesült Államokban, hogy utasa fejét út közben levágta egy kábel.

A 21 éves John Kemper Hutcherson közös italozásból hajtott hazafelé kisteherautóján gyerekkori barátjával, a 23 éves Daniel Brohmmal, aki menet közben rosszul lett, kihajolt az ablakon, s egy telefonpózna tartókábele levágta a fejét.

Hutcherson annyira részeg lehetett, hogy nem vette észre a balesetet még akkor sem, amikor 20 kilométer megtétele után hazaért, sőt véres ruhában átaludta az éjszakát az ágyában. A fej nélküli utast reggel az egyik szomszéd vette észre a ház előtt parkoló kisteherautóban, és ő értesítette a hatóságokat. Vasárnap a rendőrök ébresztették Hutchersont, és később megtalálták Brohm fejét a baleset helyszínén.

"Nehéz elképzelni, hogy valaki egy bonyolult útvonalon több kilométert vezet hazáig, és közben nem veszi észre, hogy mi történt a mellette ülő utasával" - mondta hétfőn Dana Pierce, a megyei rendőrség rendőrség szóvivője.Hutchersont őrizetbe vették, és ellene gondatlanságból okozott emberölés, ittas vezetés és segítségnyújtás elmulasztása gyanújával eljárást indítottak.