A nyílt utcán lőttek agyon egy, az alvilághoz tartózó férfit Kassán. A város egyik forgalmas útkereszteződésében ismeretlenek géppisztolytüzet nyitottak a luxusautóban utazó férfira, aki a kórházba szállítás után meghalt. A golyók több közelben parkoló kocsit eltaláltak, köztük egy utasokkal várakozó autót, melyben egy három tagú család ült. A családfő halálos fejlövést kapott, a család több tagja megsebesült.

Egy alvilághoz tartozó férfit a nyílt utcán lőttek agyon Kassán, miközben a géppisztolysorozatoknak egy civil is áldozatul esett - tájékoztatott hétfőn a szlovák rendőrség. A rendőrségi szóvivő elmondta, hogy még szombat este a város egyik forgalmas útkereszteződésében egy gépkocsiból ismeretlenek géppisztolytüzet nyitottak egy drága luxusgépkocsiban utazó férfira, Jozef  E.-re, aki nem hivatalos források szerint a kassai alvilág egyik ismert alakjának számított. Jozef E.-t számos mellkasi golyótalálat érte, s kórházba szállítás után meghalt.

A sebesült, illetve későbbi áldozat még vagy száz métert haladó gépkocsija nekicsapódott egy oszlopnak, miközben az ismeretlen fegyveresek tovább tüzeltek. A lövedékek több közelben parkoló járművet is eltaláltak, köztük egy utasokkal várakozó autót, melyben egy három tagú család ült. A családfő halálos fejlövést kapott, a feleség mindkét térdét találat érte, a fiúk sértetlenül megúszták a lövöldözést, melynek helyszínén a rendőrség kishíján száz darab - két fegyverből származó - töltényhüvelyt talált.

A rendőrség azóta nagy erőkkel nyomoz az ismeretlen gyilkosok után, akik a helyiek szerint a kassai alvilág két hírhedt bandájának egyikéhez tartoznak, és bandaháborúikban már mindkét oldalon több emberük az életével fizetett.