A londoni magyar diplomáciai képviselet szombaton - Magyarországról érkezett bejelentés alapján - egy magyar állampolgárt még kerestetett a brit hatóságokkal. A többi keresett magyart megtalálták. A magyar képviseletet továbbra sem értesítették arról, hogy magyar állampolgár lenne a halottak vagy a tartós kórházi kezelést igénylő sérültek között.

A nagykövetség keresőlistájára korábban felvett magyar állampolgárokat péntek estig sikerült egytől egyig fellelni, de szombat délelőtt otthoni megkeresés alapján egy újabb név került a listára. Szombati Béla nagykövet ugyanakkor elmondta: a brit hatóságok, amelyek folyamatosan tájékoztatják a Londonban működő nagykövetségeket, ha a merénylet sérültjei vagy áldozatai között külföldieket találnak, a magyar képviseletet továbbra sem értesítették arról, hogy magyar állampolgár lenne a halottak vagy a tartós kórházi kezelést igénylő sérültek között.
 
A magyar diplomáciai képviselettel kapcsolatban álló brit hatóságok azt kérték, hogy a hozzátartozók keresés esetén a lehető legrészletesebb információt adják meg a keresett személyről, beleértve telefonszámát, londoni lakhelyét, és lehetőség szerint azt is, hogy tudomásuk szerint milyen tömegközlekedési eszközt használt, amikor legutóbb hallottak róla. 

A brit hatóságok által létrehozott kereső- és információs szolgálat telefonszáma rendkívül túlterhelt; a központ a merénylet utáni első 36 órában 110 ezer hívást kapott hozzátartozóikért aggódó családoktól.