Orbán: Készen állunk a kormányzásra

2006.02.26. 18:42

Készen állunk a kormányzásra - jelentette ki Orbán Viktor, a Fidesz elnöke vasárnap a Polgári kormányzás 2006 munkacsoport záró konferenciáján, egyben hangsúlyozva azt is, hogy olyan kormányt kell választani, amely a magyar emberek szemével nézi a világot és a magyar érdekek megvédését tarja a legfontosabbnak.

Orbán Viktor megköszönve a Polgári kormányzás 2006 munkáját úgy fogalmazott: "Ma kellő visszafogottsággal, szerényen, de jókedvűen kijelenthetjük, hogy készen állunk a kormányzásra". A politikus a Károli Gáspár Református Egyetem dísztermében tartott konferencián hangsúlyozta: a magyar szolidaritás politikájával, a szolidáris piacgazdaság programjával rendelkező erőnek kellene a következő választáson a kormányzásra felhatalmazást kapnia.

"A magyar szolidaritás gazdasága, állama és politikája azt jelenti, hogy egy olyan kormányt választunk magunknak, amely a magyar emberek szemével nézi a világot, magyar fejjel gondolkodik, magyar szívvel érez és a magyar érdekek megvédését tarja a legfontosabbnak" - mondta Orbán Viktor.

KAPCSOLÓDÓ CIKK