Pedofil támadás ért egy belga kisfiút

2006.07.17. 14:51

Újabb pedofil bűncselekmény történt Belgiumban, alig egy hónappal a két kislány, Stacy és Nathalie meggyilkolása után. Az áldozat, a 9 éves David életben maradt ugyan, sérülései miatt azonban meg kellett műteni.

Ismét pedofil eset rázta meg a hétvégén Belgiumot. A belga lapok szerint a bűntény gyanúsítottja egy húszéves férfi: Benoit Dewild a család barátjaként kocsikázni vitte el a kilencéves Davidot, és az autóban fajtalankodni próbált vele. Mikor a kisfiú ellenállt, és azzal fenyegetőzött, hogy mindent elmond szüleinek, a férfi megverte, és összekötözve magára hagyta a közli erdőben. A súlyos sérüléseket szenvedett kisfiúra másnap találtak rá a hatóságok, és szakértők szerint további néhány, szabadban eltöltött óra a halálát okozta volna. A kisfiút meg kellett műteni.

A gyanúsított elmondása szerint akkor lett úrrá rajta a kisfiú iránti vágy, mikor David a kocsiban levetette a trikóját.

Közben gyűlnek a bizonyítékok Abdallah Ait Oud, az egy hónapja eltűnt kislányok feltételezett gyilkosa ellen. Noha a 38 éves férfi továbbra is tagadja bűnösségét, a nadrágjában talált pollenminták megegyeznek a kislányok holttestének rejtekhelyén begyűjtöttekkel. Továbbá Nathalie ruháján a férfi farmernadrágjából származó textilszálakat találtak. A két kislány közül ő volt az, akit a tettes meg is erőszakolt.

KAPCSOLÓDÓ CIKK