Elfogták Szlovákiában azt a két gyilkossággal gyanúsított rendőrt, akiket napok óta több százan kerestek. A gyanúsítottak valószínűleg az alvilág megbízásából végeztek egy vállalkozóval.

Több napig tartó hajsza után a szlovák rendőrség vasárnapra virradó éjszaka elfogta azt a két személyt, akik kedden Garamszécsen megöltek egy vállalkozót. A símaszkot viselő tettesek a családtagok szeme láttára, vélhetően alvilági megbízásból ölték meg a vállalkozót.

Az áldozat szomszédja riasztotta a rendőrséget, akik még a helyszínen találták az elkövetőket. Csakhogy a tettesek megtévesztették a kiérkező rendőröket, a gyorsbevetésű kommandó tagjainak adták ki magukat. Miután hét embert megkötöztek, elmenekültek a vállalkozó házából.
   
Néhány perccel később a rendőrök útjukat állták és egyiküket elfogták, de ketten elmenekültek. A rendőrség ettől kezdve "különleges rendőri kiképzésben részesült", később pedig már konkrét személyek után nyomozott, mert akkor már tudni lehetett, hogy a két tettes korábban a rendőrség különleges alakulatához tartozott, a harmadik pedig még mindig ott szolgál.
   
A menekülök kézre kerítését célzó hajszában hatszáz rendőr és száz katona vett részt. A több napon át tartó erdei menekülés során kimerült gyanúsítottakat egy privigyei lakótelepen, az egyikük szüleinek lakása közelében fogták el. Fegyver már nem volt náluk, és ellenállást sem tanúsítottak.