A világ legmagasabb emberének segítségére volt szükség ahhoz, hogy megmentsenek két delfint Kínában. A tengeri emlősök nejlonzacskókat nyeltek le, amelyek elzárták gyomrukat. Az állatorvosok saját eszközeikkel nem tudták kiemelni belőlük a műanyagdarabokat, ám a kínai óriás játszva húzta ki a zacskókat a delfinekből - kézzel.

Extrém hosszú karokra volt szükség ahhoz, hogy megmentsenek két beteg delfint egy kínai delfináriumban. A két tengeri emlős abba betegedett bele, hogy lenyelték a medencéjük mellett hagyott nejlonzacskókat az ázsiai ország Liaoning tartományában. Az állatok étvágytalanságtól és depressziótól szenvedtek a gyomrukat elzáró nejlondarabok miatt.

Az állatorvosok előbb sebészeti eszközökkel próbálták eltávolítani a delfinek egészségét veszélyeztető zacskókat, ám az állatok gyomra összezsugorodott a beavatkozás hatására. A Royal Jidi Ocean World nevű delfinárium igazgatója szerint félő volt, hogy ha tovább erőltetik, akkor felsértik a delfinek belső szerveit. Kézzel is próbálkoztak, ám egyikük sem ért le az állatok gyomráig.

Ekkor döntöttek úgy, hogy egy különösen hosszú kezű ember segítségét kérik, aki pedig nem más volt, mint a Guiness rekordok könyvében a világ legmagasabb embereként számon tartott Bao Csi-sun. A 236,1 centiméter magas belső-mongóliai pásztor 1,06 méteres kezével sikeresen eltávolította a zacskódarabokat a delfinek gyomrából.