Exprostituált gyilkoltatott Németországban

Vágólapra másolva!
Egy nyugdíjba vonult prostituált megbízására ölt meg négy idős urat - köztük a volt utcanő férjét - egy 53 éves férfi Németországban, akinek vallomástételét követően most újabb lehetséges áldozatok után kutatnak. A nő az áldozatok pénzét csalta ki, majd megölette őket.
Vágólapra másolva!

A segédmunkásként dolgozó alkalmi bérgyilkos pszichésen függött a most 68 éves egykori prostituálttól, aki újsághirdetéseken keresztül ismerte meg áldozatait. A nő kifosztotta, majd megölette partnereit. A türingiai, alsó-szászországi és hesseni férfiakat 1994 és 2000 között gyilkolták meg. A vizsgálati fogságban lévő exprostituált egyelőre nem működik együtt a rendőrséggel.

A kiöregedett prostituált a kilencvenes évek elején kezdett el hirdetések útján ismerkedni olyan idősebb, gondozásra szoruló, vagyonos férfiakkal, akik a külvilágtól elszigetelten éltek. Miután vagyonukat kicsalta tőlük, legkevesebb négyüket megölette.

A bodenfeldei bérgyilkos vallomása szerint az első áldozattal '94-ben végzett: a 74 éves férfi elszenesedett holttestére egy autópálya mellett találtak rá, nem messze Göttingentől. A következő áldozat megbízójának 85 éves férje volt, az exprostituált mindössze néhány hónapon át volt a felesége az áldozatnak. A másik két ismert áldozat - egy 81 éves vállalkozó és egy 71 éves nyugdíjas - 1995-ben, illetve 2000-ben vált gyilkosság áldozatává.