Napokat töltött a dzsungelben egy 12 éves lány

Vágólapra másolva!
Három napot töltött egyedül a panamai őserdőben egy 12 éves lány, egy légiszerencsétlenség egyedüli túlélője. A lánynak csak a karja tört el.
Vágólapra másolva!

Túlélt egy 12 éves lány egy, a panamai vadonban vasárnap történt légiszerencsétlenséget. A balesetben életét vesztette Michael Klein, a Pacificor LLC nevű sikeres kaliforniai befektetési vállalat elnök-vezérigazgatója, annak 13 éves lánya és a 23 éves pilóta.

Klein a közép-amerikai országban lévő ökotanyáján vakációzott, amikor a szerencsétlenség történt. Szemtanúk szerint a Cessna 172-es típusú kisrepülőgép feltűnően alacsonyan haladt erős széllökések közepette az őserdő borította Baru vulkán oldalában, amikor lezuhant.

A mentőalakulatok csak szerdán tudták lehozni ötórás "gyalogtúrával" a nehezen megközelíthető hegyoldalból a zuhanást kisebb sérülésekkel túlélő 12 éves Francesca Lewist, aki az üzletember lányának barátnőjeként üdült az ökofarmon. A lány egy törött karral és kihűléssel megúszta a szerencsétlenséget.

A briliáns üzletemberként ismert Michael Klein volt a vezérigazgatója a világ legnagyobb e-mail kommunikációs szolgáltatójának, az eGroups Inc.-nek, mielőtt azt a Yahoo Inc. 2000-ben 450 millió dollárért bekebelezte, s a két cég egyesüléséből létrejött a Yahoo Groups.