Megölte és megfőzte a barátnőjét egy texasi férfi

Vágólapra másolva!
Maga értesítette a rendőrséget az a férfi, aki meggyilkolta saját barátnőjét, majd feldarabolta és megfőzte több testrészét. A texasi férfi pár órával a gyilkosság után megkéselte felesége barátját is.
Vágólapra másolva!

A legsúlyosabb büntetésre számíthat a hatóságok szerint az a férfi, aki közölte a 911 segélyhívóval, hogy megölte a barátnőjét és egyes testrészeit megfőzte. Amikor a rendőrök a helyszínre érkeztek, megdöbbentő látvány fogadta őket: egy emberi fül főtt a tűzhelyen egy fazékban, a konyhaasztalon egy tányéron pedig emberi húst találtak.

A hatóságok szerint a 25 éves férfi, akit a 21 éves barátnője meggyilkolása vádjával vettek őrizetbe vasárnap, megfőzte áldozata több testrészét, és megpróbált enni belőle - úgy, ahogy a segélyhívó vonalon elmondta. A hatóságok szerint nem bizonyított, hogy 25 éves Christopher Lee McCuin evett is az áldozata húsából.

McCuin a gyanúsítottja egy szombat reggeli késelésnek is, amelynek áldozata különváltan élő feleségének a barátja volt. A férfi bűnlajstromát ittas vezetés és a halált okozó fegyveres támadás is terheli - mondta el J. B. Smith megyei seriff. Hozzátette, hogy a férfi különélő feleségére, barátnőjére és a nővérére is rátámadt.

A rendőrség feltételezése szerint a hátborzongató történet péntek este kezdődött, amikor a férfi magával vitte barátnőjét, Jana Shearert texasi házából, és meggyilkolta a nőt. Ezután elhajtott különváltan élő feleségéhez, és megkéselte annak barátját. A 42 éves William Weasleyt még vasárnap este is az intenzív osztályon kezelték.

A férfi szombat reggel elhívta házába az anyját és annak barátját, és megmutatta nekik Jana maradványait. Az anya és barátja elmenekültek a házból, és értesítették a rendőrséget. McCuin ezután hívta fel a segélyhívót.