Sztrájkolnak az olasz vasutasok

Vágólapra másolva!
Az Olasz Vasút (FS) teljes hálózatán 2008. február 7-én 21.00 órától 8-án 21.00 óráig általános munkabeszüntetésre kerül sor. Ezalatt az olasz vasutat érintő valamennyi nemzetközi, valamint a belföldi vonatnál késésekkel, járatrövidülésekkel, vonatelmaradásokkal kell számolni.
Vágólapra másolva!

Az utasok Olaszországba, illetve Olaszországon át irányuló, valamint visszaútra szóló előreváltott jegyeikkel az utazásról lemondhatnak. A jegyeket lemondási záradékkal kell ellátni.

A Magyarországon váltott jegyek, ebben az esetben az ülőhelyjegyek is, valamint egyéb helybiztosítások kezelési költség levonása nélkül visszatéríthetők.

A külföldön váltott jegyeket fel nem használás esetén szintén lemondási záradékkal kell ellátni. Ezeknek a jegyeknek a visszatérítését az utasok a jegykiadó ország megbízott szolgálati helyein kérhetik.

A MÁV Zrt. felhívja a külföldre utazók figyelmét, hogy ha mégis elutaznak, és külföldi állomásról nem tudnak továbbutazni, illetve ha külföldi állomáson mondanak le a továbbutazásról, jegyeik záradékolásáról szükség esetén külföldön is gondoskodjanak.