Clinton egy hajszállal vezet az olvasóknál is

Vágólapra másolva!
Az [origo] szavazása szerint alig több mint egy százaléknyi a különbség a két demokrata elnökjelölt, Hillary Clinton és Barack Obama támogatottságában. Kicsivel többen szeretnék, ha Clinton csatázna a Fehér Házért, míg a szavazók 12 százaléka nem tud dönteni kettejük között.
Vágólapra másolva!

Akárcsak a demokrata elnökjelöltségért vívott harcban, az [origo] olvasóinak körében is hajszálnyi a különbség Hillary Clinton és Barack Obama támogatottságában. Az [origo] szavazásán - amelyen csaknem 15 ezren voksoltak - 44,7 százalék örülne, ha Clinton lenne a befutó, míg az olvasók 43,1 százaléka szerint Obamának kellene beszállni az elnöki székért vívott harcba. A szavazók 12 százaléka bizonytalan, ők nem tudtak dönteni kettejük között, ezért egy harmadik jelölt mellé állnának.

Az Egyesült Államokban a két demokrata párti esélyes fej-fej mellett küzd a jelöltségért. Obama teljesen felzárkózott, már a 8. előválasztást nyerte meg zsinórban, miközben egyre nagyobb a zavar riválisa, Hillary Clinton táborában. Republikánus oldalán McCain toronymagasan vezet, valószínűleg már nem lehet kiütni a nyeregből.