Magyar kerítőt csíptek el Olaszországban

Vágólapra másolva!
Lelepleztek egy magyar férfit, aki magyar prostituáltakat foglalkoztatott Firenze környékén. Az olasz hatóságok csaptak le a férfire, aki lakást bérelt, ahol mindig más lány várta a kuncsaftokat. A hirdetésekről és a szervezésről a férfi gondoskodott.
Vágólapra másolva!

Egy magyar férfi által fenntartott, magyar lányokat alkalmazó prostituált-vállalkozást számoltak fel a Firenze vonzáskörzetéhez tartozó Scandicci városában az olasz hatóságok. A férfi egy lakást bérelt, amelyet 20 és 30 év közötti magyar lányok látogattak rendszeresen, és előzetes telefonos egyeztetés alapján fogadták a vendégeket. Egy-egy lány általában egy hétig maradt a lakásban, majd odébbállt. A körfogásra a szomszédok figyeltek fel, és jelentették a csendőröknek.

Az olasz hatóságok már intézkedtek a lányok és klienseik személyazonosságának megállapítása érdekében. A nyomozás eddigi adatai szerint a férfi nemcsak a lakás bérleti díját fizette, hanem gondoskodott a vendégekről, így például beszerezte az óvszereket.

Az előzetes letartóztatásba került magyar emellett internetes honlapokon és firenzei napilapokban megjelentetett apróhirdetések révén igyekezett bővíteni a vendégkört, amelynek tagjai 150-300 euró összeget fizettek ki a vállalkozás nyújtotta szolgáltatásokért.