Kizuhant a kilencedikről egy topmodell

Vágólapra másolva!
Kiesett manhattani lakásának ablakán Ruszlana Korsunova topmodell. A húszéves nő meghalt. A rendőrök nem találtak erőszakra utaló nyomokat.
Vágólapra másolva!

Kiesett New York-i lakásának ablakából és szörnyethalt Ruszlana Korsunova, a Vogue magazin és számos tekintélyes nyugati divatház fotómodellje. A húszéves szupermodell egy manhattani ház kilencedik emeletén lévő lakásából zuhant ki szombaton. A New York-i média feltételezése szerint Korsunova öngyilkosságot követett el, a rendőrök ugyanis nem találtak erőszakra utaló nyomokat a lakásán.

A kazahsztáni születésű, orosz nemzetiségű topmodell három évvel ezelőtt kezdte meg pályáját a divat világában, miután egy nyugati ügynökség felfigyelt egy kazah lapban megjelent fényképére. Karrierje azóta töretlenül ívelt felfelé, részt vett számos nyugati divatház bemutatóján, fényképei szerepeltek a reklámkiadványaikban. 2005-ben a Vogue magazin európai kiadása külön cikket szentelt a lánynak, "mesebeli, örök szépségéről" írtak.

A topmodell ismerősei azt állítják, hogy a tragédia előtt semmi gyanúsat sem észleltek az áldozat viselkedésében. Ruszlana nemrég tért vissza párizsi útjáról, és tetszett az új otthona.