Kórházfolyosón halt meg egy beteg New York-ban

Vágólapra másolva!
Közel egy órán keresztül haldoklott egy New York-i kórház várótermében egy idegösszeomlást kapott beteg. A nőnek senki sem segített, pedig többen, köztük egy orvos is volt ott. Az esetet a kórház egyik videokamerája rögzítette.
Vágólapra másolva!

Több mint ergy órán keresztül szenvedett a földön fekve egy beteg egy New York-i kórházban, mielőtt meghalt volna. Az egyik váróban vizsgálatra váró nő előbb lefordult a székről, majd idővel ránagtózni kezdett a földön, de senki sem segített neki, pedig a helyiségben más betegek is voltak, sőt a biztonsági emberek is oda-oda pillantottak rá. Egy orvos is ránézett, de gyorsan sarkon fordult. Végül egy ápolónő ment oda a földön fekvő beteghez, és lábába rúgva ellenőrizte, mozog-e még.

A beteg, a 49 éves Esmin Green idegösszeomlás miatt került kórházba, és vagy 24 órája várt már a vizsgálatra, amikor rosszul lett. A kórházat üzemeltető New York-i városi egészségügyi társaság az eset után megígérte, hogy nagyobb figyelmet fordítanak a betegekre a pszichiátiria osztályon. Az eset miatt hat embert ki is rúgtak.