Bezárt lányával élt vérfertőzésben egy lengyel

Vágólapra másolva!
Hat éven át fogságban tartotta és rendszeresen megerőszakolta saját lányát egy lengyel férfi, akinek letartóztatását hétfőn rendelte el a bíróság. Az eset nagyon hasonlít Josef Fritzl esetére; az osztrák férfi pincében tartotta éveken át lányát, akitől több gyermeke is született.
Vágólapra másolva!

A kelet-lengyelországi Siemiatycze rendőrségének közleménye szerint "nagy valószínűséggel szexuális erőszak következtében" esett teherbe az a fiatal nő, aki két, apjától származó gyermeknek adott életet; egyikük 2005-ben, a másik 2007-ben született.

A 45 éves férfit a múlt héten vette őrizetbe a rendőrség, miután 21 éves lánya hozzájuk fordult segítségért. A férfit előzetes letartóztatásba helyezték, melynek hossza attól függ, hogy mikor ér véget a nyomozás.

Az ügy kísértetiesen hasonlít Josef Fritzl idén felderített, botrányos esetére: az a 73 éves osztrák férfi 24 éven tartotta fogva egy hangszigetelt pincében lányát, akinek hét gyermeke született apjától.

A vérfertőző lengyel apa megpróbált külföldre szökni, de Siedlce városban elfogták. Lányát pszichiáterek gondjaira bízták.