Elfogtak egy kannibált Volgográdban

Vágólapra másolva!
Őrizetbe vettek egy férfit Volgográdban, aki evett ismerőse húsából. A kannibál maga jelentkezett a rendőrségen. A lakásában egy négy napja halott, részben feldarabolt holttestet találtak, a hűtőben a halott húsából készült pörkölt maradékát.
Vágólapra másolva!

Őrizetbe vettek egy emberhúst evő férfit Volgográdban. A tettes maga jelentkezett a rendőrségen azzal, hogy a lakásán hever egy ismerőse holtteste. A helyszínre érkező rendőrök megtalálták a holttestet, amelyről a vizsgálatok kimutatták, hogy mintegy négy napja halott.

A holttestet elkezdték feldarabolni, és néhány darabját a hűtőszekrényben találták meg - jelentette az Interfax orosz hírügynökség. A test egy részéből főzött pörkölt maradékát is megtalálták a hűtőben. A gyanú szerint az áldozat és az elfogott férfi állandó jövedelem nélkül, alkalmi munkákból és a rokonok ritka támogatásából éltek. Az egyik közös vodkázás után, részegen összevesztek, és verekedni kezdtek. A férfi ekkor szerzett életveszélyes sérüléseibe halt bele.

Az elfogott férfi ellen gyilkosság miatt emeltek vádat, kannibalizmusról szóló paragrafus ugyanis nem létezik. A férfi tagadja a vádakat.