Embereket hurcoltak el egy ingusföldi játékszalonból

Vágólapra másolva!
Helyi lakosokat raboltak el az oroszországi Ingusföld egyik játékszalonjából csütörtök este. Ugyanazon a településen pénteken reggel az utcán rálőttek a helyi közigazgatás vezetőjének feleségére.
Vágólapra másolva!

Maszkot viselő fegyveres emberrablók elhurcoltak 10-15 helyi lakost egy játékszalonból az oroszországi Ingusföldön. Az ingusföldi belügyminisztérium pénteki tájékoztatása szerint a terepszínű egyenruhások csütörtökön este tíz óra körül ütöttek rajta Ordzsonikidzevszkaja település játékszalonján, lefegyverezték az ott ügyelő rendőrt, elhurcolták az épületben tartózkodó embereket, és elvittek öt autót is a parkolóból. Az emberrablókat és túszaikat nagy erőkkel keresik.

Ugyanezen a településen pénteken reggel lelőtték a helyi közigazgatás vezetőjének feleségét. Valentyina Mirosnyicsenko a munkahelyére, a postára tartott, amikor egy mellé guruló Ladából rálőttek.

A belügyminisztérium azt közölte, hogy az asszony szerint az asszony kórházba szállítás közben meghalt, az ügyészség viszont úgy tájékoztatta a sajtót, hogy az áldozatot súlyos fejsérüléssel vitték kórházba, s az orvosok harcolnak az életéért.