Tíz nő megölését vallotta be egy mexikói sátánista

Vágólapra másolva!
Legalább tíz nőt ölt meg sátánista rituálé keretében egy mexikói férfi. José Granados bevallotta, hogy 1993 és 2006 között gyilkolt két társával Ciudad Juárezben. A mexikói-amerikai határon fekvő városban összesen 400 nőt öltek meg az elmúlt 15 évben rejtélyes körülmények között.
Vágólapra másolva!

Legalább tíz nőt ölt meg kábítószer hatása alatt sátánista rituálé keretében egy mexikói férfi. A harmincéves José Granados, akit a mexikói-amerikai határon lévő Ciudad Juárez városában zajló per idejére adtak ki az amerikai hatóságok, bevallotta, hogy két társával ölt meg 1993 és 2006 között legalább 10 nőt, hogy "áldozatot mutassanak be a Sátánnak".

Nyolc áldozat holttestét 2001-ben fedezték fel a város közelében. Granados bevallotta azt is, hogy az egyik nőt házának hátsó udvarán ásta el. Ugyanakkor egyik társát, a korábban már 36 évi börtönre ítélt Edgar Alvarezt vádolta az áldozatok elrablásának és megölésének kitervelésével. Granados jelenleg hároméves börtönbüntetését tölti az Egyesült Államokban a bevándorlási törvény megsértése miatt.

A mexikói hatóságok szerint Ciudad Juárezben 380 nőt öltek meg az elmúlt 15 évben rejtélyes körülmények között. Az Amnesty International emberi jogi szervezet viszont számukat több mint 400-ra teszi.