Átverte Sarah Palint a hírhedt telefonbetyár

Vágólapra másolva!
Nicolas Sarkozy francia államfőként hívta fel Sarah Palin republikánus alelnökjelöltet egy kanadai komikus - írja a BBC. Marc-Antoine Audette - a francia elnök nevében - vadászni hívta Palint, és közölte vele, hogy szívesen látná később őt az amerikai elnöki székben. Az átvert alaszkai kormányzó úgy reagált: "Talán majd nyolc év múlva."
Vágólapra másolva!

Egy hírhedt telefonbetyár áldozata lett Sarah Palin, McCain alelnökjelöltje. A kanadai komikus-színész, Marc-Antoine Audette ugyanis magát Nicolas Sarkozy francia államfőnek kiadva felhívta az alaszkai kormányzót - olvasható a BBC-n.

Az angolul, de francia akcentussal beszélő Audette saját - vagyis Sarkozy - szép feleségétől kezdve egy vadászkirándulásig több témáról beszélgetett Palinnel. Az ál-Sarkozy meghívta az alelnökjelöltet egy közös vadászatra.

Ezzel kapcsolatban közölte, hogy imád állatokat ölni, mert az annyira mulatságos. A tréfából semmit sem sejtő Palin még arra a kérésre is reagált, miszerint a Sarkozy nevében beszélő Audette közölte vele: ne hozza magával a vadászatra Dick Cheney alelnököt, mert ő korábban egy alkalommal megsebesítette vadásztársát. "Én óvatos vadász leszek" - reagált Palin.

A komikus-színész azt is megjegyezte a hatperces beszélgetés alatt, hogy szívesen látná majd egyszer az elnöki székben Palint. "Talán majd nyolc év múlva" - válaszolt nevetve a republikánusok alelnökjelöltje. Palin szóvivője - miután kiderült az igazság - közölte: az alelnökjelöltet "mérsékelten szórakoztatta" a tréfa.

Marc-Antoine Audette vicceinek áldozata volt korábban Jacques Chirac egykori francia államfő, Britney Spears, de maga Nicolas Sarkozy is.