Drog miatt vettek őrizetbe két magyart Szatmárnémetiben

Vágólapra másolva!
Mintegy száz gramm amfetamint találtak a rendőrök két magyar állampolgárnál Szatmárnémetiben. A férfiakat őrizetbe vették. 
Vágólapra másolva!

Amfetamint találtak két magyarországi férfinál a Hargita megyei rendőrök Szatmárnémetiben - közölte csütörtökön a Hargita megyei rendőrkapitányság. Őrizetbe vették a 33 és a 28 éves férfit, kábítószer birtoklásával és forgalmazásával gyanúsítják őket. A székelyföldi megye rendőrei már régóta figyelték a két férfit, ők szervezték az akciót is a magyar határhoz közel eső városban.

A gyanúsítottak autóját november 25-én délelőtt állították meg Szatmárnémetiben a rendőrök, és az autóban 99,1 gramm amfetamint találtak. A rendőrségi közlemény szerint az amfetamint aznap vitte be Romániába a két férfi, és háromezer euróért - körülbelül 780 ezer forintért - akartak túladni a szeren.

Az autót a rendőrség lefoglalta. A Szatmár megyei törvényszék elrendelte, hogy a két gyanúsítottat helyezzék előzetes letartóztatásba. Az elfogásukban közreműködtek a Bihar, a Szatmár és a Maros megyei rendőrök is - jelentette a Hargita megyei rendőrkapitányság.