Csomagtartóból került elő az eltűnt brit nő

Vágólapra másolva!
Saját kocsija csomagtartójában találtak rá Nagy-Britanniában egy ápolónőre, aki még december közepén tűnt el. A rendőrség őrizetbe vett egy férfit az esettel kapcsolatban, de az eltűnés részleteiről egyelőre keveset tudni.
Vágólapra másolva!

Egy 35 éves férfit letartóztatott a rendőrség Nagy-Britanniában, és azzal vádolják, hogy köze van egy ápolónőnek az eltűnéséhez. A 33 éves Magdeline Makolát karácsony másnapján találták meg saját autójának csomagtartójában egy Airdrie nevű városban.

A dél-afrikai születésű nőt kollégái december 15-én látták utoljára, amikor távozott munkahelyéről, az egyik edinburgh-i kórházból. Akkor kezdtek érte aggódni, és tettek bejelentést az eltűnéséről, amikor december 18-án nem jelent meg dolgozni - írja a Guardian. A rendőrség feltételezése szerint a nő akár a teljes időt is autójának csomagtartójában tölthette összekötözve. Csak hálóinget viselt, miközben végig nagyon hideg volt, így most kihűlés és kiszáradás miatt is kezelik.

A Guardian szerint speciálisan kiképzett rendőrök hallgatják ki a nőt. Arról egyelőre nem tudni részleteket, hogy miért rabolhatták el, és hogy pontosan mennyi időt is töltött a kocsija - egy nem túl nagyméretű Opel Astra (Nagy-Britanniában Vauxhall Astraként ismert a márka) - csomagtartójában.