Nemi erőszakkal gyanúsítanak egy CIA-irodavezetőt

Vágólapra másolva!
Két nő azzal vádolja a CIA algériai irodájának volt vezetőjét, hogy erőszakoskodott velük. Egyikük szerint randidrogot itatott vele, és feltehetően megerőszakolta, a másik zaklatás miatt panaszkodott. A férfit a vádak után hazahívták, nemi erőszakkal gyanúsítják.
Vágólapra másolva!

Nemi erőszakkal gyanúsítják a CIA algériai állomásának korábbi vezetőjét. Andrew Warrent tavaly szeptemberben vádolta meg két algériai nő azzal, hogy erőszakoskodott velük algíri otthonában. Warrent - aki iszlám hitre tért - tavaly októberben visszahívta az amerikai titkosügynökség az észak-afrikai országból, ahol 2007 óta szolgált.

Az egyik nő eskü alatt vallotta, hogy részt vett egy, a férfi lakásában tartott bulin, ahol ivott valamit, amitől hirtelen rosszul lett és elájult. Később, amikor magához tért, úgy érezte, valaki szexuális kapcsolatot létesített vele, de ebben nem volt biztos.

A másik nő azt állítja, hogy a férfi tavaly februárban zaklatta őt otthonában. A bíróság elé terjesztett iratok szerint a férfi lakásán randidrogokat találtak.