Három gyereket hagytak egy olasz étteremben

2009.04.22. 7:47

Egy fiatal német pár három gyereket hagyott egy észak-olaszországi étteremben, majd eltűntek. A rendőrség olyan jegyzeteket talált az autójukban, amelyek arra utaltak, anyagi gondokkal küzdöttek és az öngyilkosság gondolatával foglalkoztak.

Egy olaszországi étteremben hagyott három kisgyermeket egy fiatal német nő és barátja, majd a pár eltűnt - számolt be róla a kedd este az olasz rendőrség. Az eset még vasárnap este történt az északnyugat-olaszországi Valle d,Aosta régió közigazgatási székhelyének egyik vendéglőjében. A fiatal német családnak tűnő két felnőtt és három kiskorú vacsorázni tért be az étterembe. Pizzát rendeltek, majd egy idő után a nő és a férfi felállt, és mondván, hogy rágyújtanak, kimentek az utcára a 8 hónapos, a 2 éves és az 5 esztendős  gyerekeket az asztalnál hagyva.

Miután már túl sok idő eltelt egy cigaretta elszívásához, a pizzéria személyzete keresni kezdte a párt. Nem találták azonban őket sem magában az étteremben, sem a környéken. A kocsijukat viszont megtalálták a közeli parkolóban. Ekkor értesítették a rendőrséget. A három magára hagyott kiskorút egy helyi gyermekgondozóba helyezték el. A két felnőttnek nyoma veszett.

A rendőrség egyelőre annyit derített ki, hogy mindhárom gyermek a 26 éves nőé, de nem a 24 éves barátja az apjuk. Szombaton érkeztek a városba, ahol hétfőig vettek ki egy szobát egy szállodában. A kocsijukban olyan komor hangvételű jegyzeteket is találták, amelyekből arra lehet következtetni, hogy a pár súlyos anyagi gondokkal küszködik és az öngyilkosság gondolatával foglalkozik.

KAPCSOLÓDÓ CIKK