Késsel fenyegette feleségét Charlie Sheen

Vágólapra másolva!
Azzal fenyegetőzött, hogy elvágja felesége torkát, és egykori rendőr ismerőse majd eltünteti a nyomokat - idézi a BBC a Charlie Sheen amerikai színész erőszakoskodásáról írt rendőrségi jelentést. Felesége válással fenyegette meg, és az ezután kitört karácsonyi vita vége az lett, hogy Sheent egy napra őrizetbe vették.
Vágólapra másolva!

Charlie Sheen amerikai színész késsel a kezében fenyegette feleségét azzal, hogy elvágja a torkát - számolt be a házaspár karácsonyi vitatkozásáról az amerikai rendőrség kedden. Sheent a dulakodás miatt őrizetbe vették.

A feleség, Brooke Mueller Sheen bejelentette, hogy el akar válni, mielőtt Sheen kést ragadott volna - írja a BBC. Segélyhívása december 25-én reggel fél kilenckor érkezett a coloradói Aspen rendőrségére (a rögzített hívást a BBC honlapján hallgathatja meg).

A 44 éves színész tagadja, hogy fenyegette vagy fojtogatta volna az asszonyt. A rendőrségi jegyzőkönyvből azonban más derül ki: "A legjobb, amit tehetsz, hogy félsz. Ha bárkinek elmondod, kinyírlak" - mondta Sheen a feleségének. "Ismerek egykori rendőrt, akit fel tudok fogadni, ő tudja, hogy végezze el a melót úgy, hogy ne hagyjon nyomot" - fenyegetőzött Sheen a jelentés szerint.

Végül mentő is kiment a házhoz, azonban szerencsére nem volt rá szükség, nem vittek senkit se kórházba. Sheent a rendőrség közlése szerint testi sértéssel, fenyegetéssel és rongálással gyanúsítják. 8500 dolláros óvadék kifizetése ellenében szabadon engedték, ügyét jövő február 8-án tárgyalják.

Sheen azt mondta a rendőröknek, hogy csak pofozkodás volt kettejük között, és hogy "nagyon szomorú lett" a válás hírére, mert eszébe jutottak "korábbi tapasztalatai". Előző feleségével, Denise Richards színésznővel viharos válása volt. Jelenlegi ingatlanbefektető feleségét 2008-ban vette el. Márciusban születtek ikreik.