Szerelemről énekel új lemezén Berlusconi

Vágólapra másolva!
2010-ben új lemezt ad ki Silvio Berlusconi olasz miniszterelnök. A hobbiénkesként is ismert kormányfő szerelmes dalokat énekel majd, ez lesz a negyedik albuma.
Vágólapra másolva!

Több évnyi szünet után új zenei albummal rukkol elő jövő év elején a hobbiénekesként is ismert olasz miniszterelnök, Silvio Berlusconi - tudta meg az AGI olasz hírügynökség a miniszterelnök zenésztársától, Mariano Apicella nápolyi énekestől.

Apicella arról számolt be, hogy Berlusconival új albumon dolgoznak, mely a tervek szerint 12 szerelmes dalt tartalmaz majd és 2010 elején jelenik meg. Berlusconi nyolc éve ismerkedett meg az énekessel, akivel 2003-ban és 2006-ban már két közös albumuk is megjelent. A 45 éves Apicella 20 éve turnézik Olaszországban nápolyi dalokból álló repertoárjával.

Berlusconi sem új a zenében: egyetemistaként nagybőgőn játszott, és alkalmanként sanzonénekesként is fellépett luxushajókon és az Adriai-tenger partján fekvő Rimini városában. Később ő írta az AC Milan és pártja, a Forza Italia himnuszát is, és már három albumot is kiadott.