Serpenyővel verte agyon feleségét egy angol szakács

Vágólapra másolva!
Három évig rejtegette egy fagyasztóban felesége holttestét egy angol szakács, miután egy serpenyővel agyonverte. Végül az buktatta le, hogy fagyasztója eladása után el akarta vitetni felesége holttestét a kukásokkal, akik azonban gyanút fogtak a zsák nehézsége miatt.
Vágólapra másolva!

Egy angliai szakács agyonverte feleségét egy serpenyővel, majd rendelt egy mélyhűtőt, ahol közel három évig tárolta a holttestét - állapította meg egy angliai bíróság. A 34 éves Peter Wallner tagadja az ellene felhozott vádakat, szerinte a felesége egy balesetben vesztette el életét, amely után Wallner egy szertartás keretében búcsúzott el tőle.

Wallner a felesége családjának azt mondta, hogy felesége halálát egy hirtelen agyvérzés okozta. Neje halála után Wallner vett egy urnát, amelyet a vád szerint a nő hamvai helyett szimpla fahamuval töltött meg és küldte el dél-afrikai származású feleségének édesapjához. A gyanú szerint Wallmer az elmúlt években igyekezett minél inkább profitálni felesége halálából, használta az elhunyt hitelkártyáit és neje munkahelyén is kiharcolta, hogy fizessék ki neki az elhunyt utolsó havi bérét.

A vádlott letartóztatásához az vezetett, hogy el akart költözni és emiatt eladta korábbi házát, valamint a fagyasztót is, amelyben a nő holttestét tárolta. A holttestet egy műanyag zsákba rakta, és bízott abban, hogy a kukások elviszik a zsákot, anélkül, hogy megvizsgálnák a tartalmát. A kukásoknak azonban kibontották a zsákot, mert túl nehéznek találták a súlyát. Wallnert ezt követően azonnal őrizetbe vették.