Még vizsgálják az orvosok a legendás vonatrablót

Vágólapra másolva!
Még vizsgálják a "nagy vonatrablónak" nevezett Ronnie Biggs-et, akit szombaton szállítottak kórházba. Az 1963-ban egy postavonatról több millió fontot zsákmányoló Biggs most 80 éves, tavaly óta egy öregek otthonában él.
Vágólapra másolva!

További vizsgálatok elé néz a "nagy vonatrablónak" nevezett Ronnie Biggs, akit azután szállítottak kórházba, hogy szombaton mellkasi fájdalmakra panaszkodott - írja a BBC. A 80 éves férfit már szombaton is egy sor vizsgálatnak vetették alá, és éjszakára is benn tartották. Fia, Michael szerint CT-vizsgálatot is végeznek apján, és más tesztek eredményeire is várnak még ahhoz, hogy az orvosok meg tudják állapítani, mi baja Biggsnek.

Biggs tavaly egészségügyi problémái miatt hagyhatta el a börtönt, azóta egy barnet-i öregek otthonában él.

Biggs tagja volt annak a 15 tagú bandának, amely 1963 augusztusában megtámadta a Glasgowból Londonba tartó postavonatot, és 2,6 millió fontot raboltak el. Biggs 30 évet kapott, de 15 hónap után megszökött, és csaknem 30 évig bujkált, többek közt Ausztráliában és Brazíliában. 2001-ben önként tért vissza Nagy-Britanniába, hogy egészségügyi kezelést kapjon.