Egymillió fényképet talált egy pedofilnál az osztrák rendőrség

Vágólapra másolva!
Pedofilt tartóztatott le az osztrák rendőrség, az 53 éves férfi lakásán több mint egymillió darab gyerekekről készült pornográf felvételt. A férfit azzal is gyanúsítják, hogy szexuálisan zaklatta a vele élő thaiföldi nő öt és hatéves kislányait.
Vágólapra másolva!

Az osztrák rendőrség letartóztatott egy 53 éves férfit, akinek a lakásán több mint egymillió darab lenge öltözetű, vagy meztelen gyerekekről készült fényképet találtak - jelentette be pénteken az osztrák szövetségi bűnügyi rendőrség (BK). Az osztrák rendőrök közlése szerint még soha nem foglaltak le ilyen sok gyerekpornós képet egy rajtaütés alatt Ausztriában, és a fogás valószínűleg európai rekordnak is számít.

Ewald Ebner elmondása szerint elmondása szerint több mint harmincezer felvételen szexuális zaklatás közben lehetett látni gyerekeket, és 425 olyan videofelvételt is találtak, amelyek csecsemők bántalmazását mutatták. A rendőrség nyolc merevlemezt, egy asztali gépet, egy laptopot és 250 darab DVD-t foglalt le.

A férfit április közepén tartóztatták le, és csak azután hozták nyilvánosságra az ügyet, hogy beszéltek a férfi állítólagos áldozataival. A rendőrség gyanúja szerint az osztrák férfi szexuálisan zaklatta a három éve vele együtt élő thaiföldi nő öt és hatéves kislányait is. A rendőrök azután kezdtek gyanakodni, hogy a lefoglalt képek között a lányokról készült felvételeket is találtak. Az anya azt állította, hogy nem tudott a zaklatásokról.