Leszúrtak egy magyar nőt Angliában

Vágólapra másolva!
Agyonszúrtak egy 37 éves magyar nőt a nagy-britanniai Southamptonban. A brit rendőrség őrizetbe vett egy férfit, jelenleg tanúkat keresnek.
Vágólapra másolva!

Meggyilkoltak egy Lakatos Mária nevű nőt az angliai Southamptonban. A BBC a rendőrségre hivatkozva azt írja, a 37 éves nő nevét csütörtökön hozták nyilvánosságra. A nő, akit valamilyen vágóeszközzel szúrtak agyon az otthonában, magyar származású - arról azonban nincsenek részletek, hogy a halott magyar állampolgár-e, és mióta él Nagy-Britanniában.

A lakásban heverő nőre szerdán reggel a rendőrök találtak rá, akiket a Bitterne városrészben levő Harcourt Roadra riasztottak. Eszméletlen állapotban volt, a kiérkező mentősök viszont már csak a haélál beálltát tudták megállapítani.

A brit rendőrség letartóztatott egy 38 éves férfit, akit a gyilkossággal gyanúsítanak. Kihallgatása jelenleg is tart - közölte a BBC-vel a southamptoni rendőrség felügyelője, Mark Hull. "A rendőrség keresi azokat a tanúkat, akik a Harcourt Roadon és környékén élnek, vagy dolgoznak, és láttak, vagy hallottak bármi szokatlant" - fogalmazott.