Ötméteres krokodilt akart meglovagolni egy részeg ausztrál

Vágólapra másolva!
Bemászott a krokodil ketrecébe egy részeg férfi egy ausztrál állatkertben, hogy meglovagolja az ötméteres hüllőt. A találkozást túlélte, de a krokodil megharapta, és nagy darabokat tépett ki a combjából.
Vágólapra másolva!

Bemászott egy ötméteres, 800 kilós krokodil ketrecébe egy ausztráliai állatkertben egy részeg férfi, hogy meglovagolja az állatot - írja a BBC. A Fatso nevű krokodil rátámadt a 36 éves férfira, és nagy darabokat harapott ki a jobb lábából. A férfinak - akinek a nevét a rendőrség nem árulta el - még így is volt annyi ereje, hogy újra átmásszon a kerítésen, és megmeneküljön a veszélyes helyzetből.

Az áldozat egy közeli bárban itta le magát, és a támadás után is oda vánszorgott vissza erősen vérző sebeivel, hogy segítséget kérjen. A mentők súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

Az állatkert tulajdonosa szerint a férfinak óriási szerencséje volt, mert Fatso a hűvös éjszakák miatt a szokásosnál lomhább volt. "Ez a krokodil egy harapással képes bárkit megölni. Ha egy kicsit melegebb lett volna, és Fatso éberebb, biztos nem ússza meg ennyivel. Egyetlen épeszű ember sem akart meglovagolni egy ötméteres krokodilt, mert ha ez az állat egyszer elkap valakit, azt el nem ereszti" - mondta Malcolm Douglas.

A BBC szerint Ausztráliában évente átlagosan két embert ölnek meg az agresszív bordás krokodilok, amelyek akár hét méter hosszúra és egy tonnásra is megnőnek.