Bilincsben vitték börtönbe Lindsay Lohant

Vágólapra másolva!
Kedden kezdi meg 90 napos büntetésének letöltését Lindsay Lohan amerikai színésznő, akinek azért kell börtönbe vonulnia, mert megszegte a feltételes szabadlábra helyezés szabályait. Azért ítélték el három éve, mert ittasan és bedrogozva vezetett.
Vágólapra másolva!

Bilincsben vitték börtönbe Lindsay Lohant, aki kedden kezdi meg 90 napos börtönbüntetését. A színésznőt két hete ítélték szabadságvesztésre, amiért megszegte feltételes szabadlábra helyezésének szabályait. Lohant három évvel ezelőtt ittas vezetés és kokainfogyasztás miatt vonták felelősségre.

A 24 esztendős sztárt kedden formálisan egy Beverly Hills-i tárgyalóteremben vették őrizetbe. A bejáratnál rajongók és újságírók, fotósok hada várta, mikor az ügyvédjével megérkezett. A színésznőre - akinek az arcán a CNN tudósítása szerint nem lehetett különösebb érzelmeket felfedezni -konfettit szórtak a tömegből.

A bíró a 90 napi börtön után további három hónapra rehabilitációs kezelésre is küldte a Bajos csajok és a hamarosan mozikba kerülő Machete című film szereplőjét. Az ítélet kihirdetésekor, július 6-án Lohan könnyekben tört ki, ezért a bíró szigorúan megszabta, hogy a nyilvánosságot ki kell zárni, mikor kedden őrizetbe veszik.

Forrás: AFP/Mark Ralston