Obamát nem hívták meg Chelsea Clinton esküvőjére

Vágólapra másolva!
Nem hívták meg Barack Obama amerikai elnököt Chelsea Clinton, Hillary Clinton jelenlegi külügyminiszter és Bill Clinton egykori elnök lányának esküvőjére. Obama szerint mindez érthető, mert "senki sem szeretne két elnököt egy esküvőn".
Vágólapra másolva!

Hiányzik Chelsea Clinton esküvőjének vendéglistájáról Barack Obam amerikai elnök. "Nem hívtak meg az esküvőre" - mondta az amerikai elnök az ABC csatorna csütörtökön adásba kerülő, The View című beszélgetős műsorában, majd így folytatta: "szerintem azért, mert Bill és Hillary - helyesen - szeretnék, ha ez a nap Chelsea-ről és a leendő férjéről szólna."

Az elnök viccelődve hozzátette, hogy ez mindenkinek így lesz jobb a hétvégi ünnepségen. "Senki sem szeretne két elnököt egy esküvőn" - fogalmazott, rámutatva, hogy a titkosszolgálat az összes vendéget fémkereső detektorokkal ellenőrzi majd, a nászajándékokat pedig várhatóan szétszaggatják.

Az egykori amerikai elnök, Bill Clinton és a jelenlegi külügyminiszter, Hillary Clinton lánya, Chelsea szombaton fogad hűséget vőlegényének, a befektetési bankárként dolgozó Marc Mezvinskynek. Az esküvőről igen kevés információ szivárgott eddig ki, így azt sem tudni, hogy hol tartják az ünnepséget, vagy, hogy ki tervezi a harmincéves menyasszony ruháját.