Állítólag Magyarországra menekült a szlovák ámokfutó családja

Vágólapra másolva!
Egy szlovák lap szerint Magyarországon tartózkodik annak a szlovák férfinak a családja, aki augusztus végén lelőtt hét embert a Pozsonyhoz tartozó Dévényújfalun. A lap szerint a támadásban szintén meghalt férfi rokonai az áldozatok bosszújától tartva menekült el.
Vágólapra másolva!

Állítólag magyarországi rokonoknál találtak menedéket annak a férfinak a szülei és egyik fiútestvére, aki a múlt hétfőn Dévényújfalun hét embert ölt meg. "Valószínűleg Magyarországon a rokonoknál tartózkodnak" - írta a Plus jeden den című pozsonyi napilap hétfőn.

Az újság szerint az idős házaspárt pozsonyi lakása környékén a szomszédok közül már több napja senki sem látta. Nem tartózkodik lakásában a gyilkos testvére sem. A lap szerint a családnak a rendőrség ajánlotta: jó lenne, ha az áldozatok hozzátartozóinak esetleges bosszúja elől egy időre ismeretlen helyre távoznának.

A Pozsonyhoz tartozó Dévényújfalun augusztus 30-án egy férfi lelőtt hét embert és többeket megsebesített. A gyilkos is meghalt, egy rendőr lőtte le (erről részletek ebben a cikkben). Az áldozatok többsége a férfi szomszédja volt, a gyilkosság motivációja nem ismert.