Cukkinival kergetett el egy medvét egy amerikai nő

Vágólapra másolva!
Medve támadt egy Montana államban élő amerikai nőre, az állat megpróbált bejutni az asszony házába is. A nő úgy futamította meg a medveét, hogy fejbe dobta egy 30 centis cukkinival.
Vágólapra másolva!

Zöldséggel zavart el egy amerikai nő a Montana állambeli Frenchtownban egy medvét, amely megpróbált bemenni a házába - írta a Guardian című brit lap internetes kiadása. A nő a medve támadását az első kezébe akadó tárggyal, egy cukkinival verte vissza házának tornácán.

Az asszony éjszaka hallott zajokat a kertjében, ahol egy 90 kilós medvét látott meg, az állat megtámadta a nő 12 éves skótjuhászkutyáját. A medve meglehetősen agresszív volt, megtámadta az asszonyt, felszakította a nő nadrágját, és megpróbált bejutni a házba is. A nő a medve elől visszaszalad a házba, és felkapta az első közelében lévő tárgyat, egy 30 centis cukkinit.

A nő a cukkinit nagyjából egy méter távolságból a medvéhez vágta, a cukkini a medve fejét találta el, az állat ezt követően elmenekült. Az asszony kisebb karcolásokkal megúszta, amelyek nem igényeltek orvosi ellátást.