Agyonvertek Kanadában egy 15 éves magyar lányt

Vágólapra másolva!
Vasárnap belehalt sérüléseibe az a 15 éves magyar lány, akit szombaton támadtak meg a kanadai Vancouverben. A lányt egy parkban támadták meg, a rendőrség keresi a tettest.
Vágólapra másolva!

Brutális támadás áldozata lett egy 15 éves magyar származású lány, Laura Sz. a kanadai Vancouverben - számolt be a kanadai média kedden. A lányt még szombaton támadták meg Vancouver egyik elővárosának parkjában, kórházba vitték, de vasárnap reggel belehalt sérüléseibe. A helyi média szerint a lány barátaival találkozott volna. Egy közkedvelt parkban támadták meg, amelyben két iskola is van.

A támadás helyszínét a helyi rendőrség lezárta, bizonyítékok után kutattak, de egyelőre nem találják a tetteseket. Azt nem tudni, hogy kifejezetten a helyi iskolába járó magyar lányt akarták-e megtámadni. A canoe.ca kanadai internetes híroldal úgy értesült, hogy a lányt baseball-ütővel verték agyon, de ezt az információt sem erősítették meg a rendőrök.

A parkban Laura ismerősei virágokat és üzeneteket helyeztek el a támadás helyszínén, sőt a Twitter és a Facebook nevű közösségi oldalakon, valamint a YouTube nevű videomegosztón is találni olyan üzeneteket, videofelvételeket, amelyeken a meggyilkolt magyar lányra emlékeznek iskolatársai.

A helyi rendőrség az esettel kapcsolatban egy 16-25 év körüli fiút keres, akit 15 perccel azelőtt láttak elmenni a parkból, hogy a súlyosan sérült lányra barátai rátaláltak. A fiú rövid galléros inget, homokszínű nadrágot viselt, fekete hátizsák volt rajta és éppen telefonált vagy sms-ezett.