Helikopterrel mentettek ki egy vaddisznók elől menekülő francia asszonyt

Vágólapra másolva!
Vaddisznócsorda elől menekült egy fára az a francia asszony, akit végül helikopterrel kellett kimenteni, mert beszorult az ágak közé. A nőnek nem esett komoly baja, és a vaddisznók is békésen odébbálltak.
Vágólapra másolva!

Mentőhelikoptert kellett küldeni szerdán egy bajba jutott asszonyért, aki fennakadt egy fán Franciaország déli részén. A nő egy hatalmas vaddisznócsorda elől menekült a fára, de lejönni már nem tudott - írja a Telegraph című brit lap.

A 30 éves nő a déli Bagneres-de-Luchon város közelében, egy erdős völgyben kirándult, amikor a vaddisznókkal találkozott. Az állatok elől a fára menekült: miután a disznók elvonultak, megpróbált lemászni, de elvétette a lépést, és közel két métert zuhant.

Az esés után az asszony beszorult a fa ágai közé, ezért kihívta a mentőket, akiknek szerencsére pontosan meg tudta adni a helyzetét, mivel a telefonján GPS-szolgáltatás is volt. A kiérkező mentők döntöttek úgy, hogy a nő kiszabadításához helikopterre lesz szükség. Az asszony a mentésben résztvevő egyik szakember szerint erősen kihűlt, de nem szenvedett maradandó sérülést, és egyetlen csontja sem tört el.