Amputálják Gábor Zsazsa lábát

gábor zsazsa
Vágólapra másolva!
Gábor Zsazsa visszakerült a kórházba Los Angelesben, képviselője szerint az orvosok a beteg színésznő vasárnapi vizsgálata után úgy döntöttek, hogy térd alatt amputálni kell a lábát.
Vágólapra másolva!

Visszakerült a kórházba Gábor Zsazsa Los Angelesben - jelentette az AP. A hírügynökség a színésznő képviselőjére hivatkozva azt írja, részben amputálni fogják a lábát. John Blanchette publicista elmondta, hogy az orvosok vasárnap megvizsgálták Gábor Zsazsát, és úgy látták, azonnali beavatkozásra van szükség, ezért beszállították a Ronald Reaganről elnevezett kórházba. A színésznőnek térd alatt fogják amputálni a lábát - mondta Blanchette a CNN-nek.

Gábor Zsazsa férje, Frederic von Anhalt herceg szerint az orvosok már az ünnepek előtt javasolták az amputálást, de a színésznő nem akarta alávetni magát a beavatkozásnak. Most viszont rosszabbodot az állapota, és "a műtét nélkül elvesztenénk őt" - mondta Frederic von Anhalt a CNN-nek. A herceg szerint Gábor Zsazsa vasárnap magánál volt, és tud az orvosok döntéséről.

Gábor Zsazsa az elmúlt hónapokban többször is kórházba került. Tavaly július közepén eltörte a csípőjét, ami miatt csípőprotézis-műtétet hajtottak végre rajta, a nyáron felsőtestéből kellett eltávolítani vérrögöket. Lábadozása hosszúra nyúlt, augusztusban már az utolsó kenetet is felvette.