Titokzatos barátnővel védekezik a szexpartis vádak ellen Berlusconi

Vágólapra másolva!
Van egy nő, akivel randevúzik, és ő nem engedte volna meg, hogy olyan dolgok történjenek, amelyekről a sajtó ír - állította vasárnap videoüzenetben Silvio Berlusconi olasz kormányfő. A politikust azzal vádolják, hogy otthonában erotikus partikat tartott prostituáltakkal, sőt a rendőrség hivatali visszaéléssel is gyanúsítja egy tizenéves sztriptíztáncos ügye miatt.
Vágólapra másolva!

Stabil, elkötelezett kapcsolatban élek egy nővel - közölte Silvio Berlusconi olasz kormányfő vasárnap az őt állítólagos pikáns kalandok miatt ért kritikákra. Berlusconi szerint mivel stabil kapcsolatban él, nem lehetnek igazak azok az állítások, amelyek szerint fizetett a szexért egy tizenéves táncosnőnek, és erotikus partikat rendezett otthonában prostituáltak részvételével - írja a brit Guardian.

Berlusconi ellen - aki korábban egyedülállóként határozta meg magát, miután 2009-ben szakított vele a felesége - hatalommal való visszaélés miatt indult bűnügyi eljárás a múlt héten, mivel állítólag tavaly májusban közbenjárt a milánói rendőrségen egy kiskorú prostituált érdekében.

Berlusconi egyik tévéadóján vasárnap este sugárzott videoüzenetben közölte, hogy válása óta csendben randevúzik egy nővel, akit nem nevezett meg. "Ez a személy nyilvánvalóan elég gyakran van velem, beleérve - és kihangsúlyozva - azokat az estéket is, és bizonyára nem engedte volna meg a vacsora alatt vagy a vacsora után azokat az abszurd eseményeket, amelyeket bizonyos újságok feltételeznek" - közölte az olasz kormányfő a videón, amelyet a villájában készítettek, a háttérben családi fotókkal teli polcokkal.

Szemtanúk szerint 2010-ben félmeztelen, ápolónak és rendőrnek öltözött nők mutattak be sztriptízt Berlusconi számára a villájának úgynevezett "bunga bunga" szobájában, és azért versengtek egymás között, hogy ki maradhasson vele éjszakára. A rendőrség pénteken házkutatást tartott ezeknek az állítólagos partiknak 14 feltételezett résztvevője lakásán, ahol szexuális segédeszközöket és több ezer euró készpénzt találtak.

Berlusconi azt állította, hogy a nőknek, akiknél házkutatást tartottak csupán annyi a bűnük, hogy "kedveltek és barátkoztak velem" az "elegáns és nyugodt" rendezvényeken, a nekik állítólag kifizetett pénzekre azt mondta, büszke, hogy segített nekik "lakhatásukban, orvosi kezeléseikben és gyerekeik taníttatásában, de soha nem volt kapcsolat a pénz és a szexuális teljesítmények között".