28 millió dollárért árulják Gábor Zsazsa otthonát

Vágólapra másolva!
Luxusotthonát árulja Gábor Zsazsa és kilencedik férje, Frederic von Anhalt herceg. A pár 28 millió dollárt kér a Los Angeles-i ingatlanért, ahol korábban Elvis Presley és az iparmágnás Howard Hughes is lakott.
Vágólapra másolva!

28 millió dollárért árulja Los Angeles-i luxusotthonát Gábor Zsazsa és a filmsztár kilencedik férje, Frederic von Anhalt herceg - írja a Telegraph internetes kiadása. A ház, amelynek 26 szobája és egy medencéje van, korábban Elvis Presley és Howard Hughes birtokában is volt - közölte a pár szóvivője. Elmondása szerint a ház a Bel Air-i domboldalba épült és remek kilátás nyílik belőle a városra.

A 93 éves Gábor Zsazsának a múlt héten kellett amputálni jobb lábát combtól lefelé, miután nyári csípőműtéte után szövődmények léptek föl. Férje akkor elmondta, hogy a színésznő ironikusan fogadta az amputáció hírét (erről itt olvashat bővebben).

Frederic von Anhalt herceg a ház eladása kapcsán elárulta, hogy a 26 szobából mindössze csak kettőt használtak feleségével, a többi szobát az utóbbi időben már zárva tartották.