Ikreket vár Carla Bruni, a francia elnök felesége

Nicolas Sarkozy, francia elnök és felesége Carla Bruni
Vágólapra másolva!
Októberre várja ikreit a 43 éves volt szupermodell, Carla Bruni, a francia elnök, Nicolas Sarkozy felesége - értesült a francia és a brit sajtó. A hírek szerint Bruni ezért szokott le a dohányzásról is.
Vágólapra másolva!

A francia Voici magazin azt állítja, hogy gyermeket vár Carla Bruni, a francia elnök felesége. Nicolas Sarkozy 43 éves neje ikreket vár - írja a Telegraph című brit napilap internetes oldalán. A volt szupermodell, aki nemrég leszokott a dohányzásról, a lapnak utalt rá, hogy ő és 56 éves férje ikreket várnak. Mikor közvetlenül rákérdezett a Voici újságírója egy hétfői interjúban, hogy valóban igazak-e a terhességéről keringő pletykák, Carla Bruni viccesen úgy válaszolt, hogy "szeretne megvédeni valamit".

A Le Parisien című lap kérdésére, hogy gyermeket vár-e, Bruni azt válaszolta, hogy "ha megengedi, nem válaszolnék a családomat érintő kérdésekre." "Másokat is érint ez a kérdés, úgyhogy nem válaszolok".

Ha a francia médiában terjengő pletykák igazak, akkor a gyermekek születése októberre várható, jóval a 2012 májusi francia elnökválasztási kampány előtt. Az elnöki szóvivő azonban nem erősítette meg a híreszteléseket, csak annyit mondott, hogy "ez nem az én dolgom".