Még vizsgálják a Malév Heraklionban megsérült repülőgépét

Vágólapra másolva!
Még mindig a görög repülőtéren van az a Malév-gép, amelynek farokrésze állítólag a leszálló pályának csapódott Heraklionban. A Boeing 737-800-as repülőgép sérülését még vizsgálják, a Malév csak később ad információt arról, hogy pontosan mi történt a landoláskor.
Vágólapra másolva!

A Malév szakértői a helyszínen vizsgálják, milyen sérülést szenvedett a légitársaság szombaton, Heraklionban leszállt repülőgépe - mondta Róna Márta, a Malév kommunikációs igazgatója.

Hírportálok közlése szerint a magyar légitársaság Boeing 737-800-as repülőgépének farokrésze a leszálló pályának csapódott. Róna Márta ezt nem erősítette meg, annyit mondott, hogy a vizsgálat befejezéséig nem tud további információt adni. A kommunikációs vezető hangsúlyozta: A repülőgép begurult az állóhelyre és az utasok biztonságban leszálltak.

A Malév szombaton azt közölte, hogy műszaki okok miatt nem tudott felszállni az egyik repülőgépe a görögországi Heraklionban és az utasokat egy másik géppel hozzák haza. A meghibásodott repülőgépet a görög repülőtéren átvizsgálják, illetve elvégzik a szükséges javításokat - mondta a Malév kommunikációs igazgatója.

Az légi közlekedés híreit összegyűjtő The Aviation Herald című honlap úgy tudja, hogy a Malév-gép farokrésze a leszállópályának csapódott. A lap szerint a repülőgépnek komoly a sérülése.